Зручність

Простий та зрозумілий інтерфейс програми. Можливість працювати на будь-якому пристрої. Індивідуальні доступи та налаштування для користувачів

Ефективність

Ефективне управління однією або мережею торгових точок. Контроль за товарами, прибутками, виручкою та касирами навіть зі смартфону

Підтримка

Безоплатно відповідаємо на всі ваші запитання, допоможемо з опануванням програми, налаштуваннями, щоб користування було максимально легким та зрозумілим

Програма для касира

Здійснення продаж
Можливість пошуку товару по різних параметрах. Швидке формування чеку за штрихкодом. Індивідуальні налаштування вигляду вікна касира: вибір відображення товарів списком, або піктограмами, вимкнення зайвих колонок, винесення основних груп товарів у швидкий доступ, зміна розмірів вікна чеку та ін. Оплата готівкою, карткою, змішана, сертифікатом та бонусами.
Продаж поштучних товарів та комплектів. Продаж за серійними номерами, роздрук гарантійних талонів та ведення гарантійного обслуговування. Модифікації товарів. Присвоєння різноманітних характеристик товару за допомогою тег. Швидкий пошук по тегах, аналіз продаж та прибутку по конкретній характеристиці.
Контроль виручки за зміну та залишку готівки в касі. Внесення та вилучення готівки. Звіти. Облік робочого часу касира по відкриттям та закриттям зміни. Можливість підключення програмного РРО. Встановлення заборони на продаж товару в мінус, а також нижче мінімальної ціни.
*

Підключайте все необхідне обладнання для торгівлі

  • Сканери штрихкодів: ручні, настільні, безпровідні
  • Принтери чеків, принтери етикеток та штрихкодів. Шаблони друку налаштовуються під ваші потреби та побажання
  • Програмний РРО для фіскалізації чеків, розділення їх між організаціями
  • Банківські термінали
  • Монітори клієнта
  • Термінали збору даних
*

Створення та управління каталогом товарів

Зручний довідник товарів

Поділ товарів на категорії до десяти рівнів ієрархії. Створення товарів та категорій вручну, або ж за допомогою імпорту з Excel. Робота з властивостями товару з використанням модифікацій або тег. Облік по серійним номерам. Швидке дублювання складу у випадку відкриття ще однієї точки продажу.

Швидке встановлення та управління цінами

Встановлення різних націнок на категорії, автоматичний обрахунок ціни. Можливість зміни ціни за допомогою імпорту прайсу з файлу. Створення додаткових типів цін, закріплення їх за покупцями. Ручна знижка на чек або окрему позицію. Заборона знижок на вибрані позиції.

Акції та програми лояльності

Запровадження періодичних акцій на вибрані товари, окремі категорії, або ж весь склад. Встановлюйте термін дії акції, або ж налаштовуйте акції вихідного дня. Роздрук акційних цінників. Персональні знижки клієнтам та бонусні програми лояльності.

*

Налаштуйте бізнес під себе

Використовуйте гнучкі налаштування програми DNTrade під ваші задачі, обирайте дизайн та вкладки, якими найчастіше користуєтесь. Розділяйте права доступу користувачів до функціоналу програми та її елементів. Налаштовуйте обмеження до документів та права їх змінювати.

DNTrade підтримує всі типи складських операцій

Створення документів приходу у два кліки

Здійснюйте прихід товару шляхом створення документу вручну, за допомогою імпорту накладної, або ж у два кліки із замовлення товарів у постачальника. З одного вікна роздруковуйте цінники на товари, в яких змінилася ціна, та здійснюйте завантаження їх у ваги. Слідкуйте за взаєморозрахунками з постачальниками.

Контроль товарів та їх переміщень

Переміщуйте товари між точками, або зі складу зберігання. Списуйте на витрати товари, які зіпсувалися, здійснюйте повернення. Будь-який документ швидко створюється за допомогою сканера, або ж на підставі іншого документа.

Швидке проведення інвентаризації

Здійснюйте інвентаризацію товарів зі смартфону або за допомогою ТЗД. Вкажіть лише фактичну наявність, все інше програма зробить сама. Проводьте інвентаризацію по категоріях, щоб не зупиняти торгівлю.

Вчасна закупка товарів

Слідкуйте в реальному часі за загальними залишками товару та в розрізі торгових точок. Система повідомить, якщо товару стало менше мінімального залишку. Формуйте замовлення у постачальника на підставі кількості продаж даного товару, або ж мінімального залишку.

*

Сучасна аналітика

  • Обраховуються і відображаються лише реальні цифри, які ви заробили
  • Аналіз собівартості товару з урахуванням ціни постачальника та додатковими витратами
  • Аналітика по товарах дозволяє детально проаналізувати попит на продукцію та зробити висновки щодо управління асортиментом
  • Звіти по продажам, залишкам, коштам, прибуткам та витратам доступні у табличному та графічному форматі
  • Формування звітів в розрізі точок, товарів, співробітників за будь-який період роботи
*

Відгуки наших клієнтів

footer-frame