Інтеграції

Замовлення з вашого сайту, маркетплейсів в єдиному вікні у DNTrade. Автоматичне вивантаження актуальних залишків та цін одночасно на всі платформи. Швидке опрацювання замовлень, резервування, зміна статусів, створення відвантажень.

Фіскалізація

Інтеграція з ПРРО Checkbox дозволить фіскалізувати чеки та відправляти їх клієнту на номер телефону чи емейл. Доступність всіх видів оплат: готівка, безготівка, змішана та подарунковий сертифікат. Швидке оформлення повернень по чеку.

Аналітика

Аналіз не лише продаж, але й вашого валового та чистого прибутку. Ведення витрат. Формування звітів за будь-який період, по каналам продаж, по категоріям товару, в розрізі менеджерів чи клієнтів. Звіти по касі та банківським рахункам.

Інтеграції з сервісами

checkbox
Нова Пошта
prom
хорошоп
TurboSMS
OpenCart
Prestashop
WooCommerce
Сучасний та зручний функціонал

Простий та зрозумілий інтерфейс програми. Можливість працювати на будь-якому пристрої. Індивідуальні доступи та налаштування для користувачів. Можливість обліку декількох складів.

Реалізація різних товарів

Можливість пошуку товару по різних параметрах. Швидке формування документів за штрихкодом товару. Продаж поштучних, вагових товарів, комплектів, модифікацій та товарів з серійними номерами.

Зручне опрацювання замовлень

Опрацювання замовлень від клієнтів в одному вікні. Поділ їх по каналам та фіксація за менеджерами. Створення власних статусів замовлення та синхронізація їх з платформами продажу.

Резервування, відгрузка та смс розсилки

Можливість автоматичного резервування товару при отриманні замовлення з маркетплейсу. Ведення бази клієнтів та історії їх покупок. Відправка повідомлень клієнту при зміні статусу замовлення. Оформлення доставки, формування всіх необхідних документів.

*

Підключайте все необхідне обладнання для торгівлі

  • Сканери штрихкодів: ручні, настільні, безпровідні
  • Принтери чеків, принтери етикеток та штрихкодів. Шаблони друку налаштовуються під ваші потреби та побажання
  • Ваги з прямим підключенням та з друком етикетки
  • Програмний РРО для фіскалізації чеків, розділення їх між організаціями
  • Банківські термінали
  • Монітори клієнта
  • Термінали збору даних
*

Створення та управління каталогом товарів

Зручний довідник товарів

Поділ товарів на категорії до десяти рівнів ієрархії. Створення товарів та категорій вручну, за допомогою імпорту з Excel або ж імпортом товарів із маркетплейсу. Робота з властивостями товару з використанням модифікацій або тег. Облік по серійним номерам. Швидке дублювання складу у випадку відкриття ще одного.

Швидке встановлення та управління цінами

Встановлення різних націнок на категорії, автоматичний обрахунок ціни. Оновлення цін на всіх каналах продаж одночасно. Можливість зміни ціни за допомогою імпорту прайсу з файлу. Створення додаткових типів цін, закріплення їх за покупцями. Ручна знижка на чек або окрему позицію. Заборона знижок на вибрані позиції.

Акції та програми лояльності

Запровадження періодичних акцій на вибрані товари, окремі категорії, або ж весь склад. Встановлюйте термін дії акції, або ж налаштовуйте акції вихідного дня. Роздрук етикеток. Персональні знижки клієнтам та бонусні програми лояльності.

*

DNTrade підтримує всі типи складських операцій

Створення документів приходу у два кліки

Здійснюйте прихід товару шляхом створення документу вручну, за допомогою імпорту накладної, або ж у два кліки із замовлення товарів у постачальника. З одного вікна роздруковуйте цінники на товари, в яких змінилася ціна, та здійснюйте завантаження їх у ваги. Слідкуйте за взаєморозрахунками з постачальниками.

Контроль товарів та їх переміщень

Переміщуйте товари між складами. Списуйте на витрати товари, які зіпсувалися, здійснюйте повернення. Будь-який документ швидко створюється за допомогою сканера, або ж на підставі іншого документа.

Швидке проведення інвентаризації

Здійснюйте інвентаризацію товарів зі смартфону або за допомогою ТЗД. Вкажіть лише фактичну наявність, все інше програма зробить сама. Проводьте інвентаризацію по категоріях, щоб нічого не пропустити.

Вчасна закупка товарів

Слідкуйте в реальному часі за загальними залишками товару в розрізі складів та з урахуванням резервів. Система повідомить, якщо товару стало менше мінімального залишку. Формуйте замовлення у постачальника на підставі кількості продаж даного товару, або ж мінімального залишку.

Здійснення онлайн та офлайн продаж

Завжди актуальний залишок у системі та вигрузка його на платформи, як в кількісному еквіваленті, так і статусами в наявності чи під замовлення. Можливість роботи з однієї програми складу для онлайн продажів та офлайн магазину. Наявність Вікна касира та всього необхідного функціоналу. Створення у два кліки чеку у вікні касира на підставі попереднього замовлення клієнта.

*

Налаштуйте бізнес під себе

Використовуйте гнучкі налаштування програми DNTrade під ваші задачі, обирайте дизайн та вкладки, якими найчастіше користуєтесь. Розділяйте права доступу користувачів до функціоналу програми та її елементів. Налаштовуйте обмеження до документів та права їх змінювати.

Сучасна аналітика

  • Обраховуються і відображаються лише реальні цифри, які ви заробили
  • Аналіз собівартості товару з урахуванням ціни постачальника та додатковими витратами
  • Аналітика по товарах дозволяє детально проаналізувати попит на продукцію та зробити висновки щодо управління асортиментом
  • Звіти по продажам, залишкам, коштам, прибуткам та витратам доступні у табличному та графічному форматі
  • Формування звітів в розрізі каналів продаж, товарів, співробітників за будь-який період роботи
*

Відгуки наших клієнтів

footer-frame